Paraffine over gehele lichaam.

De aromatherapeutische paraffine wax heeft een heilzame werking en werkt diep in de huid.  Een behandeling met de paraffine heelt bovendien pijnlijke gewrichten en vermoeide spieren.
Ik maak gebruik van perzik of lavendel (rustgevend) paraffine wax, welke zorgt voor een weldadige dieptereiniging!

Het uitoefenen van hitte therapie is heel oud. Door de eeuwen heen zijn de Romeinen, de Japanners en vele andere culturen zich de voordelen gaan realiseren van hitte therapie voor lichaam en geest. Warme paraffine behandelingen worden al decennia lang gebruikt door doktoren en fysiotherapeuten bij mensen die last hebben van artritis, kloven en zelfs van vermoeide, gezwollen voeten.

Paraffine therapie reduceert de zwelling in spieren en vermindert ontstekingen in gewrichten. Doktoren hebben ontdekt dat de therapeutische effecten van paraffine behandelingen weken langer merkbaar zijn dan andere hitte behandelingen.

Een paraffinepakking is een verzorgende cosmetische behandeling. Het is een kalmerend bad van warme paraffine die als een warmtehoudende laag op de huid blijft liggen. De paraffinelaag houdt de warmte 10-15 minuten vast. Hierdoor gaan de poriën in de huid open zodat er een betere hydratatie van de huid ontstaat.  Onder de pakking zit vaak nog een extra werkstof.

Zowel voor handen als voeten geeft het paraffinebad elke klant net even dat beetje extra verzorging. Voor de acne huid en ook voor de voeten gebruik ik tea tree paraffine vanwege de zuiverende en desinfecterende effect.

 

 

Lichaam Pakkingen

Pakkingen voor het lichaam zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning.
Lichaamspakkingen kunnen binnen een uur de stofwisseling van uw gehele lichaam stimuleren en uw lichaam ontgiften, voeden, verzorgen, etc. Dit vanwege de heilzame stoffen in de pakking.

Allereerst ontvangt uw lichaam een peeling, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Tevens openen uw poriën zich, waardoor de pakking beter in uw lichaam wordt opgenomen. Dan wordt u volledig ingesmeerd en vervolgens omwikkeld met een folie en een warmte deken. Na 20 minuten in de pakking te hebben gelegen, evt. luisterend naar rustgevende muziek, voelt u zich als herboren.

 

 

Ik heb verschillende pakkingen

  • Fango Powder Mask is een natuurlijke vulkanische modder afkomstig van de bodem van vulkanische meren in Italië. Fango is opgebouwd uit vele mineralen. Het werkt sterk reinigend, stimuleert de celstofwisseling en de doorbloeding van de huid en houdt warmte in de huid vast. Fango Powder is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen en is perfect te gebruiken in combinatie met etherische oliën.

  • Algae Powder: Deze intensieve algenpoeder werkt ontgiftend, revitaliserend en werkt mineraliserend. Het Algae Powder verstevigt het weefsel, heeft een positieve werking op aandoeningen als reuma, artrose, psoriasis, eczeem en aandoeningen aan de luchtwegen. Tevens biedt het Algae Powder een goede ondersteuning bij afslanken.  Deze poeder is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen en perfect te gebruiken in combinatie met etherische oliën.
  • Chocolate Powder bevat veel mineralen en eiwitten. De bijzondere en krachtige eigenschappen van deze pakking zijn enorm en dragen voor een belangrijk deel bij aan een goede gezondheid van de huid. Het stimuleert de doorbloeding en verstevigt het bindweefsel. Chocolate Powder is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen en de heerlijke Chocolate massages.


     


     

 

 

 

 

 

 

 

   

Website gemaakt door Renate Donker ©